Angelina van Allround Sports Fitness huurt een AED via CardiXS

 Waarom heb je een AED aangeschaft?

“Als personal trainer ben je nauw betrokken bij de gezondheid en het welzijn van je klanten. Tijdens een training verleg je grenzen om het lijf fitter te krijgen. Uiteraard neem je als trainer de status van de gezondheid van je klanten door, voordat je begint met trainen. Toch kan het voorkomen dat iemand een lichamelijke aandoening heeft, die niet altijd direct zichtbaar wordt in een test. Ik ben daarom een sterke voorstander van een AED. Het is een middel dat in noodsituaties een leven kan redden. Je denkt er liever niet over na wat er allemaal zou kunnen gebeuren als je klant of misschien wel jijzelf een hartstilstand krijgt. Toch wil je voorbereid zijn op het ergste. Ook draagt een AED bij aan de professionele uitstraling van een trainer of coach; het laat zien dat jij de gezondheid van je klanten op nummer één hebt staan.”

Waarom heb je gekozen voor huren in plaats van kopen?

“Ik wilde al een tijdje een AED aanschaffen, maar ik schrok enorm van de prijzen. Toen zag ik via een Facebook advertentie om de AED te huren in plaats van te kopen. Ideaal voor een ZZP’er.”

Hoe heb je het huurproces ervaren?

“Het was heel duidelijk en snel. Geen gedoe en sneller service per mail en telefoon. Het ging zelfs zo snel, dat ik een addertje onder het gras verwachtte. Het kan toch niet zo snel, makkelijk en goedkoop zijn? Inclusief onderhoud van de AED. Maar het was toch echt zo. Super fijn!”

Zou je het aan anderen aanbevelen?

“Absoluut! Ik raad het iedereen die in gezondheids- en sportbranche werkt aan. Voor jezelf, maar vooral voor je klanten.

En zo denkt mijn vriend er ook over, die zijn eigen sportmassagepraktijk heeft. De AED hangt in zijn praktijk, als ik hem niet gebruik. Zodra ik met een  cliënt aan de slag ga, neem ik het onopvallend mee in mijn sporttas. Better safe than sorry.

In de praktijk voor de sportmassage hangt de AED op een subtiel zichtbare plek, waardoor de cliënten hem  op een ‘prettige’ manier kunnen waarnemen. Op de deur van de praktijk hangt ook de AED-sticker, hetgeen ook bijdraagt aan de professionele uitstraling van de praktijk en de behandelaar. 

Het voelt goed dat we onze klanten nu een stukje extra zekerheid kunnen bieden. Kortom, wij zijn er heel blij mee!”

Angelina Hammond:   Allround Sports Fitness

Tony Bakker:  Allround Sports Massage

Fotograaf: Andy Astfalck en Femke Hoogland

Contact


CardiXS is elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.


CARDIXS
Dichterseweg 121
7006 AC Doetinchem
Tel:+31 (0)6 57 64 17 16
Email:info@cardixs.com

 

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vragen. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)85 489 58 81

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vraag. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)85 489 58 81

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.