AED en Accessoires


AED Volautomaat CT0207RF

Deze AED is speciaal ontwikkeld voor publieke plaatsen, om levensreddende defibrillatie toe te passen in de kritische eerste paar minuten totdat professionele hulp ter plaatse is.

• De AED is automatisch en kan door iedereen worden gebruikt
• Het bedienen van de AED is 100% veilig. Het apparaat geeft pas een schok wanneer dat nodig is
• Wanneer de volautomatische AED  een hartritme detecteert, dient het de schok zelf toe zonder dat de hulpverlener hoeft in te grijpen. De hulpverlener hoeft dus niet zelf op een knop te drukken.


AED Halfautomaat CT0207SR


Deze AED is speciaal ontwikkeld voor publieke plaatsen, om levensreddende defibrillatie toe te passen in de kritische eerste paar minuten totdat professionele hulp ter plaatse is.

• De AED is halfautomatisch en kan door iedereen worden gebruikt
• Het bedienen van de AED is 100% veilig. Het apparaat geeft pas een schok wanneer dat nodig is
• Voor het toedienen van de schok dient de hulpverlener op een duidelijk zichtbare knop te drukken


NOODKIT

Zowel de half- als de volautomaat AED wordt geleverd met de volgende accessoires:

• Beschermtas
• Defibrillatie elektroden
• Noodkit; bevat schaar, scheermes, beademingsmasker,alcoholdoekjes en handschoenen
• Gebruikershandleiding
• Raamsticker met vermelding dat AED aanwezig is in het pand
• Snelle referentiekaartWandbeugel en instructiekaart

Het handige informatiebord in combinatie met de wandbeugel zorgen ervoor dat de AED in geval van nood snel bereikbaar is.
Door het opvallende design weet iedere hulpverlener direct waar de AED zich bevindt.
Drie duidelijke pictogrammen wijzen de hulpverlener op de directe actiepunten.
Achter de beugel is er de mogelijkheid om een extra set (kinder-) elektroden te bewaren.
Het informatiebord en de wandbeugel adviseren wij bij gebruik in een omgeving, waarbij de AED niet in een afgesloten binnen- of buitenkast bewaard hoeft te worden.

Cardio First Angel Reanimatie tool

Met zijn kleine verpakking en een gewicht van slechts 130 gram, past de Cardio First Angel in elke tas en is direct bij de hand in geval van een noodsituatie. Het specifieke ontwerp garandeert de juiste positie op de borst , zodat de borstcompressie op de juiste plaats wordt toegepast. Een speciale veer zorgt voor de juiste druk van 41 kg die vereist is bij borstcompressie en voert 100 compressies per minuut uit. Elke compressie is hoorbaar door een duidelijke klik. De Cardio First Angel biedt dus de vereiste druk, de meest effectieve frequentie van compressies en de juiste positie voor een hartmassage.
Het zorgt voor de patiëntgerichte hulp in de eerste en meest belangrijke minuten. En deze tool is door iedereen te gebruiken. In combinatie met de AED wordt men in staat gesteld om laagdrempelig doeltreffend te kunnen optreden bij een hartaanval. 

Binnenkast Rotaid Swift met alarm(niet meer leverbaar)

De Rotaid Swift is een innovatieve wandkast voor binnengebruik die zorgdraagt voor een herkenbare behuizing van uw AED. De karakteristieke vorm en groene kleur maken uw AED snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Met een korte draai naar links kan de Rotaid Swift razendsnel worden geopend.
Het grote kijkvenster, voorzien van het internationale AED-logo, biedt volledig zicht op de defibrillator en statusindicator en laat geen ruimte voor interpretatie: de Rotaid Swift bevat levensreddende apparatuur!
Het auditief alarm van 90dB zorgt voor een adequate bescherming van uw CardiAid en alarmeert de omgeving na opening.

Verwarmde buitenkast  Rotaid Solid Plus Heat met alarm

Indien de AED in de buitenlucht wordt geplaatst,  bieden wij u de Rotaid Solid Plus Heat Alarmed. Deze robuuste behuizing zorgt voor een zeer solide en herkenbare behuizing van uw AED.

De Rotaid Solid Plus Heat Alarmed is een innovatieve wandkast voor een herkenbare en robuuste behuizing van de AED. De karakteristieke ronde vorm en groene kleur maken de AED snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Het grote AED logo, alsmede het kijkvenster, laten geen ruimte voor interpretatie. Deze robuuste wandkast bevat levensreddende apparatuur.
Met een intuïtieve draaibeweging is de Solid Plus Heat snel en eenvoudig te openen. Doordat de gehele kap wordt verwijderd, heeft u volledige toegang tot de AED, die via de ophangbeugels snel te grijpen is. De kap blijft door middel van een lederen band aan de achterwand hangen. Via een roestvrijstalen haak aan de onderzijde kunt u eenvoudig een zegel, tag, slot of ander item bevestigen.

Via een op maat gemaakt verwarmingselement wordt de temperatuur volautomatisch op tenminste 5 graden Celsius gehouden, ook als de buitentemperatuur daalt tot -25 graden Celsius. Door gebruik te maken van een intelligent verwarmingssysteem gebruikt de verwarming enkel de hoeveelheid stroom die nodig is. Het element is daarmee bijzonder efficiënt en energiezuinig. Het element dient enkel te worden voorzien van een stekker en behoeft geen externe voeding / transformator.

De materialen zijn beproefd in de buitenlucht en zorgen voor een langdurige bescherming van de CardiAid.
Het ingebouwde alarm geeft een luid signaal zodra de kap opengedraaid wordt.

Contact


CardiXS is elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.


CARDIXS
Dichterseweg 121
7006 AC Doetinchem
Tel:+31 (0)6 57 64 17 16
Email:info@cardixs.com

 

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vragen. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)85 489 58 81

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Neem direct contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u ons direct benaderen met uw vraag. Toch liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via: +31 (0)85 489 58 81

Je bericht is succesvol verzonden.

Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.